Cross-country

Assalamualaikum.

Hai ini entri yang kedua untuk tahun 2013. Bukan malas nak update tapi cikgu sekolah tak henti-henti bagi hw dan saya terpaksa menyiapkan semua tu sampai lewat malam. Tengok busy kan saya ? Tsk tsk T.T Harini saya nak update blog pasal merentas desa minggu lepas. See, benda dah lama berlaku tapi saya baru harini nak update. Maaf :(

Merentas desa tahun ni dijuarai oleh rumah kamil. Tak puas hati tau tak. Kenapa saya tak jadi ahli rumah kamil ? T.T As you know, saya dari rumah bestari yang setiap tahun tak dapat juara dan tak pernah menjadi juara. Jadi saya tak tahu macam mana rasa dapat juara. Pity me :'(

Baiklah, jom tengok gambar ! Saya dah tak tahu nak update apa lagi, idea tak mahu keluar.... Hehehe

Kami yang suka bergambar.

Smile :)

Firah buat duckface :3

With usein's wife a.k.a awek cun, Yusra.

With wani bulat. She will leave us and pindah kat vokasional wakaf tembusu T^T

With firah and jia yee.


Haaa, kami tiru gaya usein (yusra's husband) xD

Aku sorang je tengok camera --'

B 1188. Nombor yang tak bertuah.

Last.

Ni last year kitorang merentas desa sesama. Our besties, wani and firah nak pindah sekolah teknik. Will miss korang berdua *lap air mata*

Kbai.





1 comment:

AienSyahierahDotDot said...
This comment has been removed by the author.